Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой има ли идея какво преставлява това нещо от снимката? Намира се в задната дясна част на багажника, под кората...
    Attached Files
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
    ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

• Електронна паркинг система
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
        Електронна паркинг система
        Т.е. парктроника?
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
        ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

• Колеги, на 1.9jtd 150 коня бях на лампа на нафтата(не повече от 7 или 8 литра да съм имал. На бензиностанцията ми сложиха 6.6 литра бензин. Долях още 50 литра нафта. Има ли място за притеснение?? Мисля като мина 50км да долея още нафта и така в продължение на 4 или 5 пъти да не го усети колата. Случвало ли се е на някой и ако може съвет
          EX : Alfa Romeo GT 1.9JTD '06
          Alfa Romeo 159 Ti 1.9JTDm '07

Comment

• Няма да имаш проблеми
            Alfa Romeo 156 1.8 ех
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDM

Comment

• Нямаш грижи , някои производители препоръчват 20% бензин в нафтата през зимата, мерцедес например.

При тебе са към 10% в момента. Доливай нафта догоре при всяка възможност и капни 100 грама масло в резервоара за всеки случай, да си по-спокоен, щото бензина няма смазващи свойства като нафтата.
              156 2.0TS

Comment

• Трябваше да ги накараш да източат всичко от резервоара, и съответно да ти възстановят твоето развалено гориво.
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• На мен ми сипаха дизел в бензина. Управителят се скри, другите вдигаха рамене, момчето което сбърка се притесни и разтрепера и понеже можеха да го уволнят се отказах от по нататъшни разправии. Остана ми утехата, че вилнях 15 минути в елитна бензиностанции

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                    На мен ми сипаха дизел в бензина. Управителят се скри, другите вдигаха рамене, момчето което сбърка се притесни и разтрепера и понеже можеха да го уволнят се отказах от по нататъшни разправии. Остана ми утехата, че вилнях 15 минути в елитна бензиностанции
                    Ти ли си пое разходите по щетата?!

Comment

• Колеги направих една малка беля днес ,закачих предната броня и се откачи в лявата страна,искам да попитам къде мога да я закарам да я закачат и наместят.Не искам да занимвам Иво с такава глупост ,защото е лудница при него.За Варна
                      Alfa 159 JTD

Comment

• Закачи си я сам-лесно е!

Comment

• Попринцип утре на светло ще я огледам,но до сега не съм закачал или откачал и затова да се застраховам все пак.
                          Alfa 159 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от D.Dimitrov Покажи съобщение
                            Попринцип утре на светло ще я огледам,но до сега не съм закачал или откачал и затова да се застраховам все пак.
                            Ето я инструкцията!
                            Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                              Ти ли си пое разходите по щетата?!
                              Говориш им на онези вътре, те гледат в земята и никаква реакция. Все едно не им говориш. Разбрах се с момчетата, които наливат да ме бутнат на ръка до близкия сервиз там ми източиха горивото. Колата не я палих. Случайно видях, че налива дизел, тогава имаше разлика в цената и това ми направи впечатление. Може да се каже, че щети нямаше.

Comment

• Как успяха да ти направят тази мизерия?Пистолетът на дизела е по широк и не може да се вкара в гърловината на бензинова кола!!!
                                Last edited by stu; d.m.y г., 23:27.

Comment

Working...
                                X